Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


B.F.F

Miley best friend-jei!

 

Emily Osment:

Em társa Milz-nek a Hannah sorozatban. Kezdetben csak a show kedvéért voltak jóban, ma már igaziból is jó barátnők. Miley tanította Emilyt gitározni, Emily pedig Miley-t kötni. Együtt szoktak néha vásárolni!Itt egy emily rajongói oldal: www.emilyosment.fan-site.hu itt egy kép Em-ről és Miley-ról.

Demi Lovato:

Ő Miley-hoz hasonlóan szintén egy Disney-csillag. Énekléssel és színészettel foglakozik, Miley-val pedig főképp a JoBro a közös témája. Nemrég megvédte a Hannah Montana-t játszó lányt. Igazán jó barátnők! Szereted Demit? Katt: www.demilovato.fan-site.hu oldalra. Itt egy kép róluk!

Ashley Tisdale:

A High School Musical Sharpeyeként ismert lány Miley egyik legjobb barátnője, sokszor mennek együtt vásárolni. "Miley 7 évvel fiatalabb, de sokkal érettebb nálam" nyilatkozta Ash. Ha szereted őt: www.ashleytisdale.fan-site.hu Egy jó kis fotográfia:)

Vanessa Hudgens:

Szintén HSM sztár Vanessa, aki nagyon jóban van Miley-val. Legtöbbször Ashley-vel hárman lógnak, de sokszor vannak kettesben is. Nemegyszer kapták őket lencsevégre közös vacsizás vagy shoppingolás közben!Vany rajongóknak ajánlom: www.vanessahudgens.fan-site.hu Közös képpcsi:

miley cyrus & vanessa hudgens - high-school-musical photo

Taylor Swift:

A country énekesnő Miley egyik legjobb barátnője. Mindketten szeretik a country zenét, arról beszélgetnek többnyire. Tay jófej lány Miley szerintm. Ha szereted őt: www.taylorswift.fan-site.hu Közös képeik közül egy:

 

Mandy Jiroux:

Ő aztán tényleg Miley igazi barátja! Táncos lány, Best of both worlds turnén találkoztak össze, azóta szeretik egymást! Jelenleg a Beach Girls5 nevű bandában tolja, és a pletykák szerint Justin Gaston a párja, aki Miley exe. Itt egy kép róluk:

Ők Miley legeslegjobb barátnői!:)